Blind Flange
  • Blind Flange - 0 Blind Flange - 0
  • Blind Flange - 1 Blind Flange - 1
  • Blind Flange - 2 Blind Flange - 2

Blind Flange

Blind Flange digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah saka Huaxi, yaiku Produsen lan Pabrik Blind Flange profesional ing China. We nyedhiyani layanan Customized Blind Flange. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Blind Flange

Blind Flange Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka Huaxi, yaiku Produsen lan Pabrik Flange Long Neck berkualitas tinggi ing China. Kualitas minangka urip Huaxi. Perusahaan promosi sistem manajemen mutu ISO9001 kanthi lengkap. Departemen kualitas nglaporake langsung menyang General Manager lan tanggung jawab kanggo mriksa lan tes produk. Dheweke ngontrol saben langkah proses produksi lan priksa manawa bahan sing ora cocog ora bakal mlebu gudang utawa pindhah menyang proses sabanjure utawa metu saka pabrik. Kita nyedhiyakake layanan Produk Kustomisasi. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.







Jiangyin Huaxi Flange Co., Ltd., perusahaan bawahan Jiangsu Huaxi Group Co., Ltd., minangka perusahaan flanges lan fitting pipa ing China. Didegake ing taun 1984, pabrik kasebut duwe spesialisasi ing produksi flanges outlet. Ing taun 1990, pabrik kasebut diadegake Jiangyin Huaxi Flange Co., Ltd., karo Singapore Towa Hardware Private Co., Ltd. Ing taun 2005, perusahaan kasebut ngetrapake proyek ekstensi pembaharuan teknologi. , Dituku mesin hidrolik minyak 3z600t, pabrik cincin 5m, palu elektro-hidrolik 8t lan 5t, mesin bubut vertikal 2-5m, mesin pengeboran 5m NC, tungku perawatan panas lan peralatan produksi tempa jinis cincin liyane, lan nyadari penyesuaian strategis kanggo produk inti saka perusahaan. Saiki, perusahaan nduweni area lantai 150.000 meter persegi, area tanduran 80.000 meter persegi, lan luwih saka 1.000 wong kalebu 115 personel teknis tingkat dhuwur / menengah. Perusahaan saben taun mrodhuksi 35.000 ton saka ring-jinis forgings lan 25.000 ton flanges rampung lan fittings pipe digawe saka stainless steel baja karbon baja alloy, baja dual-phase lan akeh bahan liyane, karo luwih saka 10.000 specifications lan varieties. Produk kasebut wis diekspor menyang 28 negara lan wilayah, kayata Jepang, Amerika, Prancis, Jerman, Italia, lan sapiturute. Kanthi ngimpor & ekspor kanthi mandiri, perusahaan kasebut bisa langsung njupuk pesenan pelanggan manca, ngasilake flanges standar lan fitting pipe miturut JIS, ANSI, EN, DIN, BS lan GB standar domestik lan internasional, lan prodhuksi ring-jinis forgings, flanges non-standar lan fitting pipe miturut pelanggan * gambar utawa conto.
Perusahaan kasebut nduweni sistem jaminan kualitas sing sampurna lan kabeh peralatan inspeksi fisikokimia modern. Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kasebut sukses lulus sertifikasi ISO9001 lan Jerman TUV Rhine IS09001 & PED, lan entuk sertifikat wewenang China Klasifikasi Masyarakat, lisensi pabrik peralatan khusus (pipa tekanan), penilaian perusahaan ekspor Kelas-A.
sertifikat AQSIQ, sertifikat persetujuan pabrik BV, sertifikat anggota Asosiasi Forging China, sertifikat registrasi safety produk tempa baja kanggo kapal tekanan lan sertifikat anggota Asosiasi Cabang Mesin Tenaga Angin.


Parameter produk


item

nilai

Standar

ANSI, BS, DIN, ISO, ASME

Testing

Tes ultrasonik

MOQ

1000 Piece

Dhukungan khusus

OEM

Rincian Kemasan

Kasus Kayu Standar Ekspor, utawa bisa disesuaikan

Produk kasebut wis diekspor menyang 28 negara lan wilayah, kayata Jepang, Amerika, Prancis, Jerman, Italia, lan sapiturute. Kanthi ngimpor & ekspor kanthi mandiri, perusahaan kasebut bisa langsung njupuk pesenan pelanggan manca, ngasilake flanges standar lan fitting pipe sesuai karo JIS, ANSI, EN, DIN, BS lan GB standar domestik lan internasional, lan prodhuksi ring-jinis forgings, flanges non-standar lan fitting pipe miturut gambar pelanggan ' utawa conto.


Alur Proses



Peralatan Produksi



Sertifikat Kualifikasi


Hot Tags: Blind Flange, China, Pabrik, Rega, Produsen, Pemasok, Grosir, Kutipan, Lanjut, Made in China, Disesuaikan, Paling Anyar

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.