Flange Buta Stainless Steel
  • Flange Buta Stainless Steel - 0 Flange Buta Stainless Steel - 0
  • Flange Buta Stainless Steel - 1 Flange Buta Stainless Steel - 1
  • Flange Buta Stainless Steel - 2 Flange Buta Stainless Steel - 2

Flange Buta Stainless Steel

Flange Buta Stainless Steel digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah saka Huaxi, yaiku Produsen lan Pabrik Flange Buta Stainless Steel berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, hubungi kita!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Flange Buta Stainless Steel


Flange Buta Stainless Steel digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah saka Huaxi, yaiku Produsen lan Pabrik Flange Buta Stainless Steel berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.




Kualitas minangka urip Huaxi. Perusahaan promosi sistem manajemen mutu ISO9001 kanthi lengkap. Departemen kualitas nglaporake langsung menyang General Manager lan tanggung jawab kanggo mriksa lan tes produk. Dheweke ngontrol saben langkah proses produksi lan priksa manawa bahan sing ora cocog ora bakal mlebu ing gudang utawa pindhah menyang proses sabanjure utawa metu saka pabrik.




Jiangyin Huaxi Flange Co., Ltd., perusahaan bawahan Jiangsu Huaxi Group Co., Ltd., yaiku perusahaan flanges lan fitting pipa ing China. Didegake ing taun 1984, pabrik kasebut duwe spesialisasi ing produksi flanges outlet. Ing taun 1990, pabrik diadegaké Jiangyin Huaxi Flange Co., Ltd., karo Singapore Towa Hardware Private Co., Ltd. Ing 2005, perusahaan ngleksanakake project extension pembaharuan teknologi, dituku 3z600t mekso hydraulic lenga, pabrik ring 5m, 8t lan 5t elektro-hidrolik. palu, bubut vertikal 2-5m, mesin pengeboran 5m NC, tungku perawatan panas lan peralatan produksi tempa jinis dering liyane, lan nyadari penyesuaian strategis kanggo produk inti perusahaan. Saiki, perusahaan nduweni area lantai 150.000 meter persegi, area tanduran 80.000 meter persegi, lan luwih saka 1.000 wong kalebu 115 personel teknis tingkat dhuwur / menengah. Perusahaan saben taun mrodhuksi 35.000 ton saka ring-jinis forgings lan 25.000 ton flanges rampung lan fittings pipe digawe saka stainless steel baja karbon baja alloy, baja dual-phase lan akeh bahan liyane, karo luwih saka 10.000 specifications lan varieties. Produk kasebut wis diekspor menyang 28 negara lan wilayah, kayata Jepang, Amerika, Prancis, Jerman, Italia, lan sapiturute. Kanthi ngimpor & ekspor kanthi mandiri, perusahaan kasebut bisa langsung njupuk pesenan pelanggan manca, ngasilake flanges standar lan fitting pipe miturut JIS, ANSI, EN, DIN, BS lan GB standar domestik lan internasional, lan prodhuksi ring-jinis forgings, flanges non-standar lan fitting pipe miturut pelanggan * gambar utawa conto.
Perusahaan kasebut nduweni sistem jaminan kualitas sing sampurna lan kabeh peralatan inspeksi fisikokimia modern. Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kasebut sukses lulus sertifikasi ISO9001 lan Jerman TUV Rhine IS09001 & PED, lan entuk sertifikat wewenang China Klasifikasi Masyarakat, lisensi pabrik peralatan khusus (pipa tekanan), penilaian perusahaan ekspor Kelas-A.
sertifikat AQSIQ, sertifikat persetujuan pabrik BV, sertifikat anggota Asosiasi Forging China, sertifikat registrasi safety produk tempa baja kanggo kapal tekanan lan sertifikat anggota Asosiasi Cabang Mesin Tenaga Angin.


Parameter produk


Flange las soket stainless steel palsu


Bahan

Baja karbon

ASTM A105. ASTM A350 LF1. LF2, CL1/CL2, A234, S235JRG2, P245GH

P250GH, P280GHM 16MN, 20MN, 20#

baja tahan karat

ASTM A182, F304/304L, F316/316L

Baja paduan

ASTM A182 A182 F12,F11,F22,F5,F9,F91etc.

Standar

ANSI

Kelas 150 Flange-Kelas 2500 Flange

DIN

6Bar 10Bar 16Bar 25Bar 40Bar

GOST

PN6 PN10 PN16 PN25 PN40 PN63

JIS

5K Flange-20K Flange

UNI

6Bar 10Bar 16Bar 25Bar 40Bar

EN

6Bar 10Bar 16Bar 25Bar 40Bar

JENIS

1. Welding gulu Flange 2. Slip ing

3. Blind flange 4. Long welding gulu flange

5. Lap joint flange 6. Socket welding

7. Ulir flange 8. Flat flange

lumahing

Minyak anti karat, lacquer bening, lacquer ireng, lacquer kuning, panas-dicelup Galvanis, galvanis listrik

Sambungan

Welding, Utas

Teknis

Dipalsukan, Casting

Ukuran

DN10-DN3600

Paket

1.> Kemasan standar ekspor (Kasus Plywood Ing njaba, Kain Plastik Ing njero). 2: Minangka Requirements Pelanggan

Perawatan panas

Normalizing, Annealing, Quenching Tempering

Aplikasi

Pekerjaan air, Industri Perkapalan, Industri Petrokimia & Gas, Industri Listrik, Industri katup, lan pipa umum c


Perusahaan kasebut nduweni sistem jaminan kualitas sing sampurna lan kabeh peralatan inspeksi fisikokimia modern. Ing taun-taun pungkasan, perusahaan sukses lulus sertifikasi ISO9001 lan Jerman TUV Rhine ISO9001 & PED, lan entuk sertifikat wewenang China Klasifikasi Masyarakat, lisensi pabrik peralatan khusus (pipa tekanan), sertifikat penilaian perusahaan ekspor Kelas-A AQSIQ, sertifikat persetujuan pabrik BV, sertifikat anggota Asosiasi Forging China, sertifikat registrasi safety produk tempa baja kanggo kapal tekanan lan sertifikat anggota Asosiasi Cabang Mesin Tenaga Angin.



Alur Proses



Peralatan Produksi



Sertifikat Kualifikasi




Hot Tags: Flange Buta Stainless Steel, China, Pabrik, Rega, Produsen, Pemasok, Grosir, Kutipan, Lanjut, Made in China, Disesuaikan, Paling Anyar

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.